samtaler

det siger andre:


Selvstændig:

"Samtalerne har været min jordforbindelsen, i en svær periode. Milla har fungeret som en kærlig voksen, der har hjulpet mig til at droppe dramaet, og nå mine mål, på en rolig og realistisk måde".


Selvstændig:

"Milla hjælper mig med at strukturere mit arbejde, hvilket giver luft og frihed til at fokusere på den kreative process, som er den del af mit arbejde, der giver mig energi og lyst.

Det er tilfredsstillende at opleve, hvordan man med ganske få redskaber, kan forvandle hvad der føles som en uoverkommelig opgave, til et ganske lille punkt på den ugentlige to do liste".

Elev på KUU, ungdomsuddannelse:

"I samspil med Milla fik jeg formuleret mine personlige, sociale og faglige mål, hvilket har spillet en væsentlig rolle i min studietid. Studiecoaching har lært mig en masse om mig selv, mine værdier og mine måder at arbejde på. Millas egenskab til at være empatisk og forstående, har i høj grad været det, der har motiveret mig til at fuldføre min uddannelse. Det har i hvert fald givet mig redskaber til at genfinde min motivation, når den føles svækket, og dét er jeg meget taknemmelig for. Jeg vil anbefale Milla og studiecoaching til alle, uanset alder og erhverv."


Kandidat:

“Min afgangseksamen blev vendt fuldstændigt på hovedet og blev en super positiv oplevelse. Det havde jeg aldrig forestillet mig. Jeg fik nogle konkrete værktøjer til at overvinde min eksamens-angst og nervøsitet. Mine samtaler hos Milla gav mig en følelse af tryghed og regelmæssighed. Et holdepunkt”.

 

Gymnasieelev, 3.g:

“Da jeg kom hos Milla var alt med min SRP-opgave et stort rod. Milla hjalp mig virkelig meget med at få et overblik. Jeg fik ting og tanker sat i “boxe”. Det gav både lyst og motivation. Og så blev jeg ikke så stresset”.


Bachelor:

“Jeg har virkelig fået boostet selvværdet på flere planer.

Siden jeg startede hos Milla er jeg blevet mødt med både varm omsorg og et spark bagi”.samtaler


samtaler, coaching, vejledning, sparring og rådgivning.Jeg kan hjælpe dig med at finde glæde og engagement i dit liv, i dit studie eller i dit arbejde.
Jeg kan give dig værktøjer, så du kan fokusere på at gennemføre, hvad der nu er vigtigt.
Jeg kan hjælpe dig med, at frigøre skjult potentiale i dig som menneske, i dit sociale liv, som studerende, i dit arbejdsliv eller i din kreativitet.
Du kan få nye perspektiver og alternative veje til dine mål.

Coaching er samtaler der kan skabe vigtige og varige ændringer.
Coaching er bl.a. et værktøj til refleksion, hvor jeg forholder mig neutralt og støtter og motiverer dig til at nå dine mål.


Vejledning og rådgivning er samtaler, hvor vi i fællesskab vender problemstillinger og diskuterer løsninger.
Jeg vil kunne komme med input og erfaringer og sparre ligeværdigt med dig.


At medvirke til en bevidstgørelse hos dig, om dig i denne verden, er essentielt for mig i både coaching, vejlednings- og rådgivningssamtaler.coaching:
studier
livsforandringer

selvstændig (kreativ) virksomhed
børn og unge
grupper & supervision
familie & parforhold


fokusområder:
Bl.a. værdier, struktur, afklaring og målsætning, overblik, prioriteringer, motivation, planlægning, præstations- & eller eksamensangst, stress, at være i fælleskaber og sociale sammenhænge mm..vejledning & rådgivning:
selvstændig (kreativ) virksomhed og formidling af denne (PR, website, SoMe mm.).
Jobsøgning

Studievalg

Optagelsesprøver & ansøgninger til kreative uddannelser, portfolioer.kurser:
”JEG VIL GERNE – HVORDAN GØR JEG, afklaring af dine mål og værdier”, og ”Værktøjskasse til studerende”.

Jeg skræddersyr kurser specifikt til dig eller jer. Jeg har absolut tavshedspligt i forhold til alle informationer jeg modtager i løbet af samtalerne – private som professionelle.